Drömmen om ett nytt Attefallshus

(Inlägget har publicerats i samarbete med Bygghemma) 
God morgon alla! Vaknade till fantastiskt väder idag! Jag vet att det är många som skyr kylan men jag älskar dagar som dessa! När det är kallt ute och solen slår igenom så att isen gnistrar som diameter. Kan sitta i timmar i soffan med en kopp kaffe och blicka ut över havet. Så vackert! För er som följt bloggen vet att vi nyligen byggde ett nytt hus ute vid havet i Bohuslän. Redan från början planerades det för en attefallstuga på tomten, så när vi ändå grävde passade vi på att förberedda genom att dra fram vatten och el till plasten. Jag har länge drömt att ha en egen och avskild del som kontor och gäststuga.

Drömmer du också om att bygga ett attefallshus på tomten? Sedan 2:a juli 2014 är det nu möjligt att bygga de så kallade Attefallshusen. Komplementhuset är en gamechanger för de som vill ha mer boyta då det numer får vara upp till 25 kvm stort med en nockhöjd på 4 meter. Bygghemma har flera yteffektiva och snygga varianter från olika märken – alla från 15- 25 kvadratmeter stora och ingen av dem behöver bygglov.

Jabo Flex Funkis

Modell 2 av Jabo Flex Funkis Paket 18,4 m² kommer som är ett färdigt paket med väggsektioner, fönster och dörr. Friggebod har modernt utseende stående funkispanel. Från 38 126 kr

Här får du mycket yta för pengarna! Jabo Flex 25 m2 är en friggebod med färdiga väggsektioner. Du väljer själv om du vill lägga till dörr och fönster eller varför inte en farstukvist? Från 71 995 kr.

 

Stor stuga där krutet har lagts på verandan utanför. Stugan har stora fönster och en helglasad pardörr. Från 135 990 kr

 

Attefallshus från Polhus på 20,45 m². Kan även användas som fristående uterum, kanske perfekt för dig som drömmer om e pool? Från 62 990 kr.

 

 

Kategori: ÖVRIGT Taggar: attefallshus med loft, attefallshus regler, bygga attefallshus, bygga attefallstuga;
Kommentera inlägget här: