TÄVLING! VINN FANTASTISKA EKOLOGISKA PRODUKTER FRÅN MARIA ÅKERBERG!

Vilken härlig respons mitt inlägg om naturlig hudvård fick igår! Nu har du själv en fantastisk möjlighet att få prova dessa underbara produkter! Jag har fått möjlighet att tävla ut ett fantastiskt ekologiskt kit med kroppsprodukter från Maria Åkerberg. Kittet består av:

 

Salt Scrub White Chocolate 200 ml

Body Lotion White Chocolate 250ml

Papaya Peeling 100ml

Face Mask More 50ml

(Läs mer om produkterna nedanför)

 

TÄVLINGSREGLER

1: Dela inlägget på din sida/eller valfri grupp på Facebook

2: Gilla Scandinavian Wellness på Facebook och Instagram 

3: Skriv ”delat och gillat” i inlägget på facebook

Tävlingen avslutas på Lördag den 13e klockan 20.00.

 

Läs mer om produkterna nedanför: 

SALT SCRUB WHITE CHOCOLATE

Årets lyxigaste kroppspeeling – Salt Scrub White Chocolate. Huden får tillbaka sin lyster och känns härligt återfuktad! Salt Scrub White Chocolate är en peeling med en ljuvlig kombination av Havssalt, vegetabiliska oljor och Vit Choklad. Havssaltet rengör, exfolierar och återmineraliserar huden. Vit Choklad är antioxidantrik, får dig att må bra och ger dina sinnen lugn och ro. 

BODY LOTION WHITE CHOCOLATE

Body Lotion White Chocolate innehåller Kakaosmör och Vaniljextrakt som ger lyxkänsla. Body Lotion White Chocolate är en kombination av växtoljor och kakaosmör som hjälper huden med fukt och fettbalansen. Kakaosmör utvinns från kakaobönan och är ett naturligt mjukgörande medel som smälter vid kroppstemperatur och hjälper. Det väldoftande Vaniljextraktet tas från orkidéer på Madagaskar. Sodium Levulinate från ris och Sodium anisate från basilika har en vårdande effekt på huden samtidigt som de verkar bakteriedödande.

PAPAYA PEELING

Papaya Peeling är en enzympeeling för ansiktet med Papain, ett extrakt av papaya som varsamt löser upp döda hudceller samt motverkar pormaskar. Det påverkar inte underliggande hud. Papaya Peeling passar även den mest känsliga huden.

FACE MASK MORE

Face Mask More med extrakt av Persiskt Silkesträd och Havtornsolja samt eteriska oljor av Neroli och Olibanum ger uppstramade, fuktighetsgivande och lugnade egenskaper för alla hudtyper. Face Mask More tillför huden fukt och fettsyror med hjälp av Havtornsolja och kallpressad Jojobaolja. Extraktet av Persiskt Silkesträd, som utvinns ur barken, har lyftande effekt på huden vilket ger denna mask dess egenskaper. Havtornsolja är rik på antioxidanter, fettsyror och C-vitamin och har välgörande egenskaper vid besvär med slemhinnor och skador på huden. Kliniska studier har visat att Havtornsolja påskyndar och främjar läkning av huden vid bland annat brännskador och atopiskt eksem. Oljan hjälper även cellerna att repareras och är bra mot torra slemhinnor.Face Mask More innehåller en större mängd aktiva ingredienser än vad det går att ha i en vanlig ansiktscreme. 

Kommentera inlägget här: