EKOLOGISKT HUDVÅRD FRÅN MARIA ÅKERBERG

Hej alla fina därute! Hur ser er hudvårdsrutin ut och vad använder ni för hudvårdsprodukter? Häromdagen fick jag hem ett mycket efterlängtat paket med produkter från Maria Åkerberg. Snacka om lyxkänsla när man packar upp den ena lyxiga varan efter den andra! För er som följer bloggen vet kanske att jag helt gått över till ekologiska hudvårdsprodukter. Det gör jag av fler anledningar, framför allt vill jag ”mata” min hud naturliga ingredienser, många vet inte att huden tar upp det du smörjer in den med och påverkar underliggande vävnad. Huden ”äter” med andra ord det du lägger på den. Så jag vill helst ha så ekologisk, högkvalitativ & ren hudvård som möjligt, därför är jag besatt av svenska Maria Åkerberg produkter. De innehåller endast ekologiskt och biologiskt innehåll som ger huden godis i form av högkvalitativa växtextrakt, oljor och örter. Kan det bli bättre?

Så långt som möjligt försöker jag alltid att handla från svenska varumärken, då närproducerad hudvård bidrar till en hållbar utveckling. Så för mig ger det Maria Åkerberg produkter en stor fördel. Ett plus är att de har ett bra pris också. Men den främsta anledningen är kvalitén som är oslagbar. (Du hittar alla återförsäljare till produkterna HÄR

OBS MISSA INTE! IMORGON HAR DU CHANS ATT VINNA ETT EGET LYXIGT HUDVÅRDSKIT!

Nedanför berättar jag mer om några av mina favorit produkter.

Salt Scrub White Chocolate - är en peeling med en ljuvlig kombination av Havssalt, vegetabiliska oljor och Vit Choklad. SERIÖST JAG DÖR! Årets lyxigaste kroppspeeling!)  

Body Lotion White Chocolate - innehåller Kakaosmör och Vaniljextrakt som ger lyxkänsla. Body Lotion White Chocolate är en kombination av växtoljor och kakaosmör som hjälper huden med fukt och fettbalansen. Det väldoftande Vaniljextraktet tas från orkidéer på Madagaskar.

Royal Facial Oil Clearing – En ny favorit med eteriska oljor av Citron, Bergamott, Lavendel och Pomerans (Petitgrain). Dessa samverkar för att rena och balansera huden. Passar fet och oren hud, även känslig. Oljan stärker även collagenet och motverkar UV-skador.

Serum Clearing - är ett balanserande och fuktgivande serum för behandling av acne. Serum Clearing innehåller en speciell Mjölksyra som är verksam mot bakterier och svamp. Helt fantastisk produkt! 

 
Kategori: ÖVRIGT Taggar: Maria Åkerberg, Maria Åkerberg AHA, Maria Åkerberg bodylotion, Maria Åkerberg obalanserad hud, Maria Åkerberg produkter, Maria Åkerberg rengöring, Maria Åkerberg serum, Maria åkerberg shampo;
Josefine:

Älskar Maria Åkerbergs produkter!

Svar: Haha ja jag med :) är såld <3
Scandinavian wellness

Kommentera inlägget här: