FÖRENKLA LIVET SOM EGEN FÖRETAGARE

(Inlägget publiceras i samarbete med Zervant)

God morgon alla. ♥ Just nu är det kaos här hemma då jag håller på att flytta och möblera om får att kunna skapa mig ett kontorsrum.  Jag älskar att få sätta mig och skriva vare sig det är för jobb, skolan eller bloggen, problemet är att jag inte har haft en avskild plats att sitta på. Med en 11 månaders yrväder får jag sällan vara ostörd så min underbara man har fixat så att vårat gamla sovrum nu kommer att bli mitt kontor och gästrum.

Nu i helgen tänker jag sätta mig här för jag har massor med jobb till bloggen att göra. Bland annat har jag flera fakturor som måste göras och skickas iväg. Jag driver min blogg som enskild firma och något jag känner nu när det blir allt fler jobb är att jag måste bli bättre på min bokföring.

Jag tycker ju om att leva i min kreativa bubbla och är inte alltid så ordningsam. Därför uppskattar jag ett enkelt verktyg som hjälper mig att hålla ordning på ekonomin på egen hand. Jag har därför kollat runt lite på olika program och har fastnat för Zervant som har ett grymt bra faktureringsprogram för egenföretagare och småföretag. Programmet hjälper dig med allt ifrån fakturering, tidrapportering och lättlästa rapporter.

 
(Du skapar enkelt fakturor i programmet. Så fort du markerar en faktura som betald hamnar den automatiskt som en intäkt i dina rapporter)
 
(I systemet samlar du alla dina utgifter och kvitton på ett och samma ställe, digitalt online)

 

Något som de flesta småföretagare nog känner igen sig i är att dagliga uppgifter; som att skapa fakturor, hålla koll på arbetstimmar, försäljning, ekonomi och bokföring, tar väldigt mycket tid och energi. Utöver detta måste man hålla reda på moms, skattebetalningar och andra krav från myndigheterna vilket jag själv tycker är väldigt svårt.

Man kan säga att systemet från Zervant sammanställer och gör grovgörat åt dig, så att du därmed får mer tid till det du älskar att göra, som i mitt fall att få lägga energin på det kreativa. Just nu kan man prova faktureringsprogrammet helt gratis så det är ett riktigt bra tillfälle att passa på. Du behöver inte uppge kreditkort och prenumerationen kan avslutas när som helst. Är du sugen på att testa och läsa mer kan du kika in HÄR.  

Ha en fantastisk helg nu alla! ♥

 

Kategori: ÖVRIGT Taggar: Zervant, aktureringsprogram, faktureringsprogram för egenföretagare, tips fakturering, tidrapportering och lättlästa rapporter.;
Lisa :

Vilket bra inlägg! Är själv egenföretagare så detta ska jag absolut kika på :)

Svar: Hej Lisa! Vad kul att höra att du gillade inlägget :)
Scandinavian wellness

Elin Karlssson :

Intressant läsning. Jag driver en liten yoga studio på deltid, tror du detta skulle kunna passa mig?

Svar: Hej Elin. Det tror jag absolut. Men hör gärna av dig til de på Zervant och kolla. De har som sagt gratis provtid så du har ju inge att förlora :) kram Anki
Scandinavian wellness

Kommentera inlägget här: