Vackra canvastavlor från Chilli

Inlägget har publicerats i samarbete med Chilli 
 

God morgon alla. ♥ I helgen målade jag om väggarna i våran matsalsdel. Det klassiska men tråkiga vita har nu ersatts med en vacker mörkgrå nyans och nu vill jag hitta några nya tavlor som får bidra med färg på väggarna. Tavlor kan verkligen sätta prägel på ett helt hem, men det är inte helt lätt att inreda med dem – och stunden innan man slår in spiken kan innebära en hel del ångest. Det bästa sättet att komma igång är att kika runt i butiker och på nätet för att se vad som finns och vad man gillar för typ av tavlor. Själv gillar jag stora canvastavlor och jag är lite sugen på att smyga in rött som bryter av de annars mörka och neutrala väggarna.

Jag har hittat några favoriter hos Chilli som har ett stort utbud av prisvärda canvastavlor. Vad tror ni om någon av dessa skönheter nedanför?

Älskar verkligen tonerna i den här tavlan, det klara röda mot det dämpande gråa. Så vackert! Vi bor ju vid havet så denna skulle väl passa fint? Tavlan är 75X100 och heter THE RED HUT

 

 Även denna tavla går i samma stil men det röda är lite mer diskret. Tavlan är 75X100CM och heter ST JOSEPH LIGHTHOUSE 
KNIVMÅLNING TRÄD, En rejält vacker knivmålning föreställandes en björkskog. Att tavlan är knivmålad innebär som det låter att tavlan målas för hand med hjälp av en kniv, detta ger otroligt vackra strukturer i tavlan och får den att se mer levande ut. Tavlan är 50x100cm stor och blir ett blickfång i rummet.  
 

BLOMMOR 80X80 CM. Denna exklusiva knivmålningen finputsas genom att den målas för hand med hjälp av kniv. Varje målning är alltså ett unikt hantverk. Väldigt vacker och mest färglad av de fyra jag gillar. 

Hoppas ni får en fin tisdag alla!  

 

Kommentera inlägget här: