Är det möjligt att få långa fransar på kort tid?

Är det möjligt att få långa fransar på kort tid? Jag är i alla fall sjukt nyfiken och har fått möjlighet att testa att iGlow Long Lashes Serum som det pratas så vilt om. Mina egna fransar är lite trötta, sköra och spröda efter många månaders fransförlängning så det ska bli spännande att se om jag kommer att uppleva någon skillnad.

Nätet är ofta fyllt av falska och manipulerade bilder, därför är jag alltid tveksam och fakta granskande när jag kollar upp nya produkter jag vill använda. Just därför har jag fått en bra känsla för detta fransserum. Till skillnad mot många andra företag får man faktiskt se äkta resultat, från helt vanliga mänskor. Jag valde själv att kontakta iGlow, och fråga om jag fick prova deras serum och de ville de absolut! Så igår fick jag hem ett provpaket på posten.  

Serumet appliceras med en tunn pensel ca 1-2mm från ögonfransroten, varje dag i 3-8 veckor och därefter 2-3 gånger i veckan. Efter ca 3-8 veckor ska du märka att dina ögonfransar har blivit längre, fylligare och starkare. Serumet är kliniskt testat och EU-godkänt och innehåller näringsberikande ingredienser som ska öka tillväxten av nya ögonfransar. Du ska även kunna använda serumet på ögonbrynen.

+ Ett stort plus redan nu är för enkelheten, det tar max 10 sekunder att genomföra behandlingen.

Så nu är det upp till bevis! Nedanför ser ni min före bild. Jag kommer helt enkelt prova så får ni följare själva avgöra om ett par veckor i fall ni ser några resultat.

Önska mig lycka till ❤.

 

Inlägget har publicerats är i samarbete med iGlow

Kategori: Artiklar, Smink; Taggar: funkar iGlow Long Lashes Serum, iGlow, iGlow Long Lashes Serum funkar, iGlow Long Lashes Serum omdöme;
Mia:

Hur blev resultatet? Finns det efter-bilder? :D

Svar: Hej! Du får ursäkta för väldigt sent svar men jag har haft en väldigt tuff period och valde därför att ha bloggen vilandes i sommar. Tanken är att starta upp bloggen igen nu på måndag. := ). Jag har faktiskt fått helt fantastiska resultat, kommer komma ett inlägg om 1-2 veckor med före och efter bilder, man ser en sjuuukt skillnad! 😊
Scandinavian wellness

Kommentera inlägget här: