NYA UTEMÖBLER TILL ALTANEN

Hej alla! Åh idag behöver jag er hjälp! Jag är på jakt efter nya utemöbler till vår altan som just nu håller på att byggas. För er som följt vårat husbygge vet kanske att vi bor vid kusten i Bohuslän och att inredningen går i en sval & rå skandinavisk stil. Färgskalan går i grått, vitt, svart & brunt med mycket betong, sten och trädetaljer. Så jag letar nu febrilt efter utemöbler som kan passa in i denna stilen.

Jag har hittat massor av fina och prisvärda utemöbler hos Trademax. De har dessutom just nu Våryra på hemsidan– vilket innebär att du kan fynda ett stort sortiment av möbler till kampanjpris. Jag har valt ut några av mina favoriter, men ack så svårt det är att välja! Vad tycker ni? Vilken är eran favorit?Det här setet Mallorca Loungeset tycker jag är riktigt fint i sin enkla och avskalade stil. Dessutom kan man inte klaga på priset, endast 1995kr. 

 

 

Den här Melbourne loungeset konstrotting gillar jag skarpt. Tycker nästan ytan påminner lite om sten vilket jag väldigt svag för. Tänk dig en att lfå sitta i denna med en drink i handen när solen går sakta går ner över havet? Inte fel, inte fel alls. Okey dessa två Bahamas solvagnsset grå måste jag typ beställa idag, då man sparar hela 3200kr. Priset innan 6995 nu kostar de 3795kr. Suck vill ha!

 

 
Frågan är om jag ska ha möbler i den grå skalan som jag har inne eller om jag ska bryta av med lite varmare trä toner som denna Eastbourne Hörnsoffa i natur? Och matcha den med den här dynboxen i Sand? Jag har den senaste börjat mer och mer att smyga in lite varmare toner för att mjuka upp den kala skandinaviska stilen något. Hoppas ni fick lite inspiration och kommetera jätte gärna era favoriter! Kram på er!
 
 
Inlägget har publicerats i samarbete med Trademax. 

 

Lotta :

Åh vad fint! Gillar alla! ❤

Svar: Haha ja jag med! ❤
Scandinavian wellness

Sara :

Gillar verkligen soffan och domstolarna. Super fint!

Svar: Hej Sara! Du menar vilstolarna va? Dessa rättstavning program haha 🤣😁. Ja de är oxå mina favoriter 😊
Scandinavian wellness

Hanna Karlsson:

Jag gillar soffan och bordet. (Första bilden till vänster)

Svar: Hej Hanna! Ja den gillar jag oxå. Tror den hade blivit fin härute :)
Scandinavian wellness

Kommentera inlägget här: