SCANDINAVIAN WELLNESS BLIR PREMIUM BLOGGARE PÅ MY EVERYDAY HOS BLOGG.SE

 
God morgon allihopa! ♥ Hoppas ni har sovit bättre än mig för i natt vaknade jag 02.00 och har inte kunnat somna om sedan dess. Hur som helst, vill gärna dela med mig av en rolig nyhet, att jag nu är även är bloggare på my Everyday hos blogg.se! Så nu kommer ni även kunna hitta mig direkt på blogg.se startsida och på my Everyday. Gå gärna in och kika och scrolla runt bland mina bloggkollegor, där kommer du hitta massa av inspiration!

Mina fina gamla läsare som följt med sedan start, ni behöver inte vara oroliga. Bloggen kommer vara precis som innan och med samma mål och innehål, bara lite snyggare, fräschare & bättre. Det känns lite som en nystart igen för mig och jag har fått massor av energi och inspiration på kommande inlägg och diy tutorials. Längre fram kommer ni även kunna ta del av nya spännande videos, så håll utskick på bloggen. 

Tack för att ni fortsätter att kika in. Ni är bäst! ♥

 

 

 

josephine Asplund:

Tips på film man kan se ikväll???
Ha en fantastisk helg! Kram <3

Svar: Oj förlåt för sent svar Josepine! Ha ha loggade in nu i morse :). Hmm är lite vad du gillar för slags filmer, men jag själv blev positivt överraskad av The Intern med Robert De Niro och Anne Hathaway. Roligt, ursöt och ändå gripande film. Den kanske kunde vara något? kram Anki
Scandinavian wellness

Martin Lundberg:

Vad roligt!!

Svar: Åh tusen tack! :)
Scandinavian wellness

Erika- familjeliv, träning och inredning:

Stort grattis! Vad roligt! Jag har hittat flera favvo-bloggare genom Everyday-gänget så din sa jag absolut kika in :) Kram och ha en fin dag!

Svar: Hej Erika! Vad roligt att höra! Ja jag tycker de brukar ha en bra blandning på bloggarna på blogg.se.Fin blogg du har själv :) Hoppas du vill fortsätta att kika in :) mvh Anki
Scandinavian wellness

Anonym:

Fint
From corinas.for.me

Svar: Tusen tack <3
Scandinavian wellness

Isabell:

Vad kul, grattis! :D

Svar: Hej Isabell! Tusen tack fina! <3
Scandinavian wellness

Silja:

Grattis! Så roligt för dig :) Och hoppas du får mer sömn snart!

Svar: Hej Silja! Tusen tack fina 😊. Hoppas du får en fin söndag kram Anki
Scandinavian wellness

Kommentera inlägget här: