Vackra tallrikar från Cervera

 
 
God morgon alla. Det känns så otroligt skönt att äntligen ha kommit i ordning i huset. Sådana här dystra morgonar älskar jag att gå runt och mysa & pyssla i hemmet. Något som jag funderar på är att uppdatera vårat matsalsporslin (nej Kjell vet inget än he he). Jag skulle verkligen vilja ha något annat än det vita, enkla matsalsset som vi haft under många år. 

 

Just nu har Cervera  25 % på alla tallrikar, vilket känns som ett riktigt bra erbjudanade, nu när jag ändå funderar på att köpa nytt porslin. Klicka HÄR för att se alla tallrikar och få ta del av erbjudandet.  Men jag har så svårt att bestämma mig för en favorit!  Ska jag köpa ett helt nytt sett, med tallrik, assiett och skålar? Eller skulle jag kanske använda de gamla vita mattallrikarna i sten och i stället uppdatera med nya assietter till? Jag är väldigt förtjust i assietterna och skålarna i serien Nordic Sea från Broste Copenhagen. Visst är de vackra?

 

Hur som helst, på bilden över har jag lagt ut några av mina favoriter, som jag tror skulle passa in i min kala och skandinaviska stil. Tyck till och hjälp mig, vilken är er favorit?  Ha en fin dag alla! Kram Anki 

 

Bild 1: Teema Skål 15 cm av designern Kaj Franck från Iittala  

Bild 2: Blue Rain Tallrik 28 cm från Great.

Bild 3: Romance Tallrik flat 21,5 cm Grå från Table Top Stories

Bild 4: Nordic Sea Tallrik flat 20 cm från Broste Copenhagen

Bild 5: Harmony Tallrik flat 28 cm från Table Top Stories

Bild 6: Stektallrik oval stor 29,5 cm Vit från Pillivuyt

Bild 7: Swedish Grace Tallrik Sten flat 17 cm från Rörstrand

Bild 8: Nordic Sea Skål 15 cm från Broste Copenhagen

 

Inlägget har jag fått möjlighet att publicera i samarbete med Cervera

 Susanne:

Nr 4 är min favorit :)

Svar: Hej Susanne! Ah men då tänker vi samma! Är min favorit med och tror den skulle passa fint i hop med min övriga stil. 😊 Kram!
Scandinavian wellness

Kommentera inlägget här: