SCANDINAVIAN WELLNESS HÄLSOSMOOTHIE MED BLÅBÄR & LINGON

(Scandinavian Wellness healthsmoothie wih blueberries & lingonberries) 
 

God morgon alla. Igår kom äntligen min syster/bff Rebecca hem från Gotland och ska stanna här i 2 veckor. Vi har även äntligen börjat komma i ordning i huset, så igår myste vi ordentlig i soffan med tacopaj och smördegsbakelse till de nya avsnitten av Modern family.  Vad tycker ni annars om hösten? Själv tycker jag det är riktigt mysigt när vinden blåser utanför och man äntligen få börja tända lite ljus eller ta på sig raggsockarna och krypa upp i soffan med en kopp te.

 

I bland behöver man hur som helst en riktig vitaminkick som piggar upp en i mörkret. Receptet på denna smoothie med blåbär & lingon ihop med spenat och kokosmjölk, slänger du ihop på 2 sekunder, och den är full av vitaminer, antioxidanter & bra fetter.  Har du bråttom på morgonen?  Jag brukar använda mig av Polaricas färdiga Smoothie Mixar så går det ännu snabbare när jag är stressad på morgonen.  Hoppas ni får en fin dag alla!

 

SCANDINAVIANS HÄLSOSMOOTHIE MED BLÅBÄR & LINGON

1 portion

1 dl fet kokosmjölk (gärna ekologisk jag gillar Coops Änglamark)

½ avokado eller 1 banan (äter du Lchf så väljer du avokado, raw & paleo eller om du vill ha lite sötma , kan välja banan eller 2 dadlar )

1 portionspåse (125 gram) Polaricas Smoothie Mix Lingon och blåbär

1 näve spenat

1 dl vatten

1 msk kokosolja

1 tsk chiafrön

½ tsk vaniljpulver

Lägg samtliga ingredienser i en mixer.  Mixa allt och häll upp i ett stort glas. Avnjut direkt. 

 

Inlägget har jag fått möjlighet att publicera tillsammans med Polarica

This post has been published in partnership with Polarica

Kategori: MAT
Kommentera inlägget här: