TÄVLING! Under min gran kan det ligga produkter för 10 000 kr då jag har skapat en önskelista i litenlekers tävling. Gör en önskelista du med och vinn!

 

God morgon alla. Julen närmar sig med stormsteg och nu är ett ypperligt tillfälle att skapa en digital önskelista som du kan dela till släkt och vänner. Har du provat att skapa en önskelista på nätet förut? Inte? Jag provade detta sist år och jag måste säga att fördelarna är enorma! Nu har du dessutom chansen att vinna produkter för 10.000 kr hos litenleker.se när du skapar din önskelista. (Man kan till och med deltaga i 3 olika tävlingar där vinnaren av varje tävling kommer att vinna produkter för 10.000 kr. Så totalt är det produkter för 30.000 kr de lottar ut  bara i första priser. Inte fy skam!)

Fördelarna att skapa en digital önskelista till jul är som sagt stora:

  • Du får bara saker du vill ha. Detta gör att du slipper byta!
  • Folk köper inte samma saker då du kan uppdatera listan hela tiden då någon handlat, så att andra ser.
  • Du har chans att VINNA produkter på din lista för 10 000 kr!
  • Du underlättar för dem du skickar till då de på under en minut kan köpa precis det du vill ha!
  • Du kan dela önskelistan med andra för att få tips och inspiration.

 

Här kan ni se min digitala önskelista till jul:  MIN ÖNSKELISTA

 

Hur går du då tillväga?

Att skapa sin lista är mycket enkelt. Du kan skapa själv, tillsammans med ditt barn eller låt barnet sitta själv och göra sin egna lista. Starta genom att klicka HÄR eller gå in på  https://www.litenleker.se/onskelista/

Litenleker.se har ett stort utbud av massor av roliga produkter. Klicka bara på hjärtat som finns i hörnet på den produkt som du vill lägga i din lista, antingen på produktkortet eller inne på produkten så skapas din lista längst ut till höger på sidan automatiskt när du markerat din första produkt. Om någon som du skickat listan till sedan köper en produkt så kan du enkelt markera denna produkten som köpt så att ingen annan köper samma vara (du klickar bara på köpikonen inne i listan så poppar det upp en ruta som frågar om produkten är köpt). Man vill ju inte behöva byta massa sker efter jul.:)

 

 (Klicka på hjärtat i höger hörn)
 
För att delta i tävlingen, klicka HÄR och följ instruktionerna länken.

 

Lycka till alla! ♥

(Så här ser önskelistan ut på datorn) 
 
Inlägget har jag fått möjlighet att publicera i samarbete med OnTheMoon AB och litenleker.se
 
 
Kategori: ÖVRIGT Taggar: digital önskelista på nätet, litenleker.se, tävling litenleker.se;
Kommentera inlägget här: