JORDGUBBS & RABARBER PAJ MED KRISPIG PALEOBOTTEN

God morgon alla! Asså den här pajen! Blev så sjukt jäkla god! Finns det någon bättre kombination än rabarber, jordgubbar och kardemumma? Nä.. Jag tror inte det. Pajen är dessutom super lätt att göra.  Jag gjorde en paleo pajbotten och avvände Polaricas utvalda Jordgubbar/rabarber som redan är färdiskurna. Har du tillgång till färska rabarber och jordgubbar använder du naturligtvis det i stället. Jag serverade pajen med en egengjord glass på kokosgrädde, bannan och lite sötning, men smakar nog helt ljuvligt ihop med egengjord vaniljsås. Hoppas ni får en fin helg alla!
Jordgubbs & rabarber paj med krispig pajbotten 

Pajbotten

1 sats pajdeg, välj HÄR (Du kan välja mellan Paleo, Lchf, mjölkfri eller vanlig glutenfri)

Fyllning

500 gram Polaricas utvalda Jordgubbar/rabarber (samma mängd om du använder färska)

1 dl valfri sötning

1-2 tsk kardemumma

1 tsk vaniljpulver

2 msk potatismjöl

Lägg samtliga ingredienser i en matberedare och kör tills det blir en deg. Tryck ut i valfri pajform. Spara gärna lite deg som du i slutet smular över pajen. Häll samtliga ingredienser till fyllningen en skål. Rör runt noga så att alla bär och rabarber är täckta med kryddor, potatismjöl och kryddor. Ställ in pajen i ungen på 200C i ca 25-30 min. Servera med glass eller egengjord vaniljsås.

 

Inlägget har jag fått möjlighet att publicera tillsammans med Polarica

This post has been published in partnership with Polarica

 

 

 

Kategori: MAT
Kommentera inlägget här: