VECKA 19 OCH DRÖMMAR

Hej alla! Efter mina läsares begäran så kommer här lite bilder på bebismagen. Nu har jag gått in i vecka 19 och illamåendet börjar bli mindre även om jag vissa dagar fortfarande mår riktigt dåligt. På fredag ska vi gå på det stora ultraljudet. Vi har ju redan sett bebis två gånger eftersom vi gjort två tidiga ultraljud, men det ska bli riktigt spännande att se hur hon har utvecklas.  Ja jag skriver hon eftersom de redan vid sist ultraljud var rätt säkra på att det verkar vara en tjej. Men detta visste jag innan sköterskan ens yttrade orden, jag visste det faktiskt innan jag blev gravid.
 
Jag har redan sett henne. Hon klampade in väldigt tydligt i en av mina drömmar flera veckor innan hon blev tillverkad. Jag såg henne väldigt tydligt, ca 3-4 år gammal, ljusare i håret än både mig och Kjell med solblekta toppar och betydligt mörkare ögonbryn. Hon har skrattgropar precis som jag, men inte alls lika framträdande. Jag har innan alltid trott att mina framtida barn kulle få min ögonfärg men hennes är mer grå, kallare, med gröna inslag än mina varma grön/bruna. Hon har Kjells näsa och hans mun. Hon hade nog faktiskt mer av Kjells drag än mina i ansiktet, vilket förvånade mig.  Ha ha dock kändes hon definitivt som en mini Anki till sättet!
Kjell och jag har faktiskt fått hennes namn till sig också, på en bilresa, flera månader innan jag blev gravid. Så får mig har det känts självklart, att jag skulle bära på en liten tös. Därför blev jag som sagt inte alls förvånad när sköterskan antydde detta vid sist ultraljud men jag hoppas såklart på trippel bekräftelse på fredag! Ha ha det hade ändå känts väldigt skönt! 
 
Hoppas ni får en fin dag alla! Lovar att skärpa mig med att lägga upp fler bilder på bebeismagen och det nya huset, nu när det snart börjar ta form! Kram på er / Anki

 

Kategori: CHUBBY Taggar: Fotografera gravidmage, bebismagar foton, bebismage, gravid bilder, gravid foton måand 4, gravid v19, gravid vecka 19, gravidfotografering, siluett garvid fotografering;
Linda:

underbara bilder!! :)

Svar: Hej Linda! Åh men tusen tack fina du vad glad jag blir!
Scandinavian wellness

Susanne Jacobsson:

Så fina bilder! Så spännande med drömmen:)

Svar: Ha ha tusen tack fina, ja detta ska bli mycket spännande ❤️😊🙏🏼
Scandinavian wellness

Kommentera inlägget här: