EN HELT JÄKLA UNDERBAR SEMESTER

(Från första hotellet fanns det en alle av murgröna som ledde oss hela vägen ner till havet)
( Sanden är lite mörkare här men galet vacker. Dessa blommor växter vilt runt hela området)
(Min familj kallar mig för Hagrid från Harry Potter, jag kan verkligen inte låta bli att stanna när jag ser ett djur)
 

Hej alla! Vilken helt jäkla underbar semester vi har! Vart ska jag börja? Första tre nätterna låg vi på ett jätte fint hotell som heter The Olé Tropical Tenerife. Är ni en rastlös själ som mig så kan jag tipsa er om att göra som vi brukar och dela upp semestern på två olika hotell. Det gör att du får chans att resa runt och se mycket mer och du hinner inte tröttna på mindre orter som du gärna har sett klart efter ett par dagar. (finns en anledning till läs längre ner i inlägget). Det bästa med Olé Tropical Tenerife hotel var utan tvekan frukosten. När man kom ner så stod det en tjej och blandade smoothies och valfri nypressad juice. Asså Kiwi juice! Gu vad gott! Kommer jag definitivt ta med mig och göra hemma! Teneriffa är en väldigt grön ö, utanför hotellet växte murgröna som ledde oss i en alle hela vägen ner till havet. Vackert va? De har inte lika ljus sand som de t.ex. ofta har på andra ställen jag varit på, utan här var sanden mörkare men i mina ögon vackrare. Alla dagar vi var här var det jätte stora vågor! He he helt galet kul att rida med vågorna! Tyckte i alla fall vi i familjen Mattsson och alla barn på stranden ha ha. 

(Hotell nummer 2 The Barcelo Santiafgo. Den sista bilden har Andreas tagit från vår balkongen utanför vårt sovrum. Rätt ok utsikt eller?) 
 

Igår sent på eftermiddagen kom vi till hotell nummer 2 som vi bokat, The Barceló Santiago. Jag säger bara OH MY GOOD! Nu snackar vi lyxigt hotell ha ha! Som jag skrev innan så finns det flera anledningar att dela upp och bo på olika hotel under resan, en annan riktigt bra anledning pengarna. Du har ofta råd att bo halva resan på dyrare och mer exklusiva hotel. För oss vanliga dödliga med normal inkomst är detta perfekt. Detta hotellet var dubbelt så dyrt som hotellet vi bodde på de tre första dagarna och det märktes. Så jäkla fantastiskt, vet inte riktigt vart jag ska börja ha ha! 

(Såg ni den coola duschen? På bilden längre upp är min snygga karl Kjell och mosters lilla tovi tov. Ovanför här är lilla familjen syster Tanja, Andreas och Tove)
 
Jag kom tyvärr för sent igår för att hinna fota ordentligt, men jag lovar mer bilder i morgon på utsikten, den fantastiska restaurangen och solstolarna med glasräcken med hela havet utanför. Ja utsikten är ju typ det vackraste jag någonsin sett. Från sovrummet har vi total havsutsikt. Eftersom hotellet ligger så högt så känns det nästan som om du bor på en lyxbåt med direkt anknytning till havet. På översta plan ligger poolarena, en riktig schysst bar med free drinkar (japp vi hänger där en hel del) och restaurangen. Alla tre med oändlig havsutsikt. Jag har bestämt mig. Jag kommer inte hem. Jag och mamma satt seriöst och räknade på vad det skulle kosta att bo här med all inklusive året runt ha ha!. Ska även tillägga att vi som vanligt hörs och syns mest... Alla hade semester och sedan kom vi! Har fått så mycket sura blickar!
(Sista bilden är tagen av Christer, rätt trevlig solnedgång från balkongen) 
 
Idag ska vi gå och kolla in gymet och spat som tydligen ska vara riktigt bra här. Jag lovar att fotografera kameraminnet fullt så ni får mer nya bilder imorgon! Blir så otroligt glad när ni skriver och kommenterar på bloggen, vill veta allt om era semestrar! Vart brukar ni åka ch göra? Vad vill ni se mer för slags bilder från resan?

Soliga kramar Anki

Kategori: Inredning Taggar: Semester, Semester bilder, Solresa, Solsemester, Teneriffa bilder, Teneriffa semester;
Linnéa - The Hungry Gosling:

Åh vad det ser härligt ut! :)

Svar: Hej Linnea! Ha ha ja det är riktigt härligt. Har haft en tuff månad så denna semestern var riktigt efterlängtad. tack för din kommentar hls Anki
Scandinavian wellness

Josephine :

Super fina bilder! Jätte fin blogg du har, kram

Svar: Hej Josephine! Åh vad gullig du är! Tusen tack vad glad jag blir! Hls Anki
Scandinavian wellness

Emma -Merakibeauty.se:

så fina bilder :)

Svar: Hej Emma! Åh tack vad gullig du är ;-) hls Anki
Scandinavian wellness

Anonym:

Så härligt att läsa, det känns som om jag är där jag med! Särskilt roligt att se bilderna på dig, va vacker du är! Det syns att du njuter av din semester, den är du så väl värd!
Ser fram emot alla nya recept inspirerade av denna resan!

Svar: Hej! Vilken gullig kommentareä, vad roligt att höra är precis den känslan jag hoppas bilderna ska ge när jag fotar. Ha ha tusen tack gör din gulliga komplimang jag lovar att spräcka bloggen med massa nya recept! Tusen tack för du tog dig tid att skriva kram Anki
Scandinavian wellness

meh.blo.gg:

Det ser helt underbart ut!

Svar: Men hej! Ha ha tusen tack ja vi har det riktigt underbart faktiskt! 😄 får inte glömma att sända body en själv ibland 😊
Scandinavian wellness

Marja - Baka Sockerfritt:

Åh, vad härligt det ser ut! Mycket fina bilder!

Svar: Hej Marja! Ha ha tusen tack! Har haft det riktigt mysigt. Kom precis hem så nu ska jag ladda upp del 2 från resan. Hoppas allt är bra med dig! Kram
Scandinavian wellness

Kommentera inlägget här: