Super fina skötbord

 
 
 
 
Nu när lillfis kom insåg jag vikten av att ha ett bra skötbord. Min tanke från början var att jag tänkte att jag liks gärna kunde byta Chubbys blöjor på golvet. Dock insåg jag snabbt hur jäkla opraktiskt det är. Speciellt med kejsarsnitt och ett stort sår på magen, gör det ju omöjligt att böja sig. Nu kanske jag är lite snobb men jag tycker det är så fruktansvärt  tråkigt och fult med vanliga skötbord. De tar dessutom onödigt stor plats.

Så jag blev jäkligt glad när jag hittade dessa fina från Smarthem. Du hittar hela deras sortiment HÄR. Naturligtvis föll jag för det dyraste. Den här modellen jag gillar heter Nathi är ett smart, elegant och praktiskt skötbord som lätt kan placeras i lämplig höjd.
 

Det finns många fördelar med ett vägghängt skötbord.  De sparar uyrymme och bor du litet kan du placera de även i små utrymmen, t.o.m. ovanför toalettstolen. Det är inte i vägen och är mycket städvänligt.
 
 
Den här modellen Pippi/Vegga har precis som Nathi, också ett praktiskt hyllsystem för allt som behövs för att kunna sköta din bebis på bästa sätt samtidigt som du får en bra överblick. 
Ett plus i kanten är att det även är  super snyggt och smälter in fint i inredningen. Den här modellen finns i 3 olika färger. 

Tips, gå in och kika på Smarthem hemsida. Du hittar garanterat massa smarta och roliga julklappstips till släkten! Kram på er!

Länktext

 
Kommentera inlägget här: