SÅ SLÅR DU IN JULENS VACKRASTE PAKET

 

God morgon alla. Nu är det bara ett par veckor kvar till Jul och jag tänkte tipsa er om hur du enkelt skapar julens vackraste och mest personliga paket. Att slå in julkappar är roligt, om man har lite tid på sig och inte ska slå in alla på samma gång, kvällen innan julafton. Jag tänkte visa er några förslag på inslagningar, i god tid innan jul.

 

Att skapa paket är faktiskt inte så svårt. Det gäller bara att ha tålamod och tänka lite utanför boxen. Man kan slå in paket i tidningspapper, silkespapper, tapeter och tyg.Allt som går att binda runt ett paket kan användas som snören, tygremsor, hampa, filtsnören, tunt skuret papper, gammal spets, you namne it. Du kan göra dina egna etiketter (alt köpa egna) och klistra på papper från en gammal bok. Du kan dekorera med material som du hittar i skogen som kottar, granris eller några pinnar. Eller varför inte baka några pepparkakor med hål? Super vackert både på paketen eller i granen också för den delen.

 

Här har jag avvänt vanligt simpelt vitt papper och placerat ett vykort i naturfärger. Vira runt lite hampatråd och klipp ut en stjärna i papp som etikett. Paketet får den där moderna skandinaviska looken, perfekt att ge bort till den inredningsintresserade. 

 

 
Ta in skogen. Dessa paket blir super vackra med enkelt brunt papper och några kvistar granris. Dekorera med små kottar och ettiketter som bryter i svart och vitt . Klart! 
 
 

De här fina barn paketen har min vän Lisa slagit in! Kika gärna in hennes konto på instagram @lisakarla. Hur söta som helst! Jag vill också få barn paket! Variera paketen i olika färger och klipp ut öron som rävar, kaniner, björnar eller renar. Måla ögon, nos och mun. Lovar att det kommer att uppskattas av barnen.

 
Återanvänd material som du har hemma. Det är både miljövänligt, roligt och kreativt. Istället för vanligt omslagspapper och presentsnören kan du till exempel använda papper, kartong, tyg, tidningar och snören som du har hemma.Här har jag använt gammal kartong papper och en kvist som blev över från ett blomster arrangemang.
 
 
Håll ett färg tema. Här har jag varierat att slå i paketen i vitt och svart papper. Sedan har jag klistrat på tyg remsor från spilltyg jag hade hemma. 
 
 
Ibland är det enklaste det allra snyggaste. Slå in dina paket i vitt papper, snöra runt en bit hederligt hampasnöre. Fäst en enkel gren och limma dit några röda dekorationsäpplen. Super enkelt och super vackert. 
 
 
Med det bevingade uttrycket ”man tager vad man haver” kan du med lite kreativitet skapa riktigt läckra paket under granen. Till det här offrade jag en grå filtpläd Polarvide (29kr från Ikea). 
 
 
Hoppas ni fick lite julklappsinspiration! Merry X-mas to you all! ♥

 

Kategori: Jul, ÖVRIGT; Taggar: Idéer för julklappsinslagning, Tips på julklappsinslagning, julklappsinspiration, så slår du in julens vackraste paket;
michellemariolina.blogg.se:

Åh vad fint!!

Svar: Tusen tack fina!
Scandinavian wellness

Ingrid Wenell:

galet fint!!

Svar: Hej Ingrid! Åh men tack fina! Tänkte bara säga att jag älskade ditt inlägg om "Hur jag ammar mitt barn är min ensak". Kör själv på ersättning och hade precis förberett ett inlägg om det som jag tänkt posta, när jag läste ditt. Känner väl igen mig. Är HELT på din sida <3 Hoppas du hade en fin jul och får ett riktigt bra nyår kram Anki
Scandinavian wellness

ddianasliv.blogg.se:

Åh vad fint! Roligt att göra även själva paketen fina och att ge klapparnas utsida lite mer tanke.

Svar: Förlåt för sent svar! Tusen tack fina! Ja precis! Så tycker jag med. Hoppas du hade en fin jul och får ett riktigt bra nyår kram Anki
Scandinavian wellness

Dan:

Varför generaliserar du det som "barn paket"?
Jag tror nog vem som helst skulle bli glad av sådana paket.
Alla från morfar 69 till brorsan på 34. =)
Annars jättefina paket. =)

Svar: Ha ha nä det är helt sant! Jag hade själv blivit klart gladast av att få de paketen, nästa gång får jag döpa de till "djurpaket för den minsta och allra största". Hoppas du hade en fin jul och får ett riktigt bra nyår kram Anki
Scandinavian wellness

Emma:

Så fint!

Jasmine:

Vilka inspirerande inslagningar! Tack för att du delar med dig.
Passar på att önska dig en god jul!
Kram

Svar: Förlåt för sent svar! Tusen tack fina! Hoppas du hade en fin jul och får ett riktigt bra nyår kram Anki
Scandinavian wellness

Ingrid Wenell:

Men ååå tack <3 vad glad jag blir nu! Det gjorde min dag! Kram och gott nytt år!

Svar: Detsamma fina!
Scandinavian wellness

Kommentera inlägget här: