ÄNTLIGEN! IDAG FINNS INTERVJUN MED MIG I YOGA WORLD UTE I BUTIK!

(För att läsa alla sidor i tidningen, scrolla neråt) 
Åh LYCKA! Idag finns det väldigt efterlängtade numret med min intervju i Yoga World ute i tidningshyllorna. Är så glad! Kändes så overkligt att äntligen få se den i tryck. Tyckte artikeln blev jätte fin och personlig <3. Hela 7 sidor landande artikeln på. Jag har försökt fota så att ni som inte har möjlighet att köpa tidningen kan få läsa intervjun och se bilderna på bloggen. Men har du möjlighet så är det så klart roligt om du köper tidningen, går inte att jämföra känslan när man sitter och bläddrar i den. Tack alla ni fina läsare som följer min resa. Tror inte ni förstår hur mycket jag uppskattar era gulliga kommentarer och hejarop. NI ÄR BÄST! 
 
Today the very long-awaited number with my interview in Yoga Journal World are available in the stores. I'm so happy!
 
 
 
 
 
Susanne Jacobsson:

Du är grym! Måste springa till affären typ nu 😘

Svar: Ha ha tusen tack finaste Susanne! Men är DU som är grym! <3 Kram!
Scandinavian wellness

sofiasmode:

WOW vad kul, och så snyggt! Storti grattis! Inte förvånad alls dock, din blogg är suverän inspo och väldigt vacker och läsvärd överlag!

Svar: Hej Sofia! Åh men tack! Gu va glad jag blev av din kommentar, riktigt roligt att höra :). Och detsamma, du har en jätte fin blogg själv (älska de sista smoothie bilderna) :).
Scandinavian wellness

Anonym:

Din blogg och dina recept/bilder är så fantastiskt vackra!Helt imponerad av hur duktig du är!Kram 💗

Svar: Hej! Åh men gu vad glad jag blev av din kommentar! Ha ha hade en lite down day idag så dina ord värmde verkligen! Tack!
Scandinavian wellness

Kommentera inlägget här: