MER OM MIG

Ann-Catrin Mattsson, 32-år, gift med världens bästa man Kjell. Till vardags bor vi i vårat nybyggda hus som är beläget vid kusten i Bohuslän. Här myser vi ihop med våran snart ankomma dotter Emla och Staffordshire bullterriern Kenzo.
 

Scandinavianwellness.nu skapades för lite mer än ett år sedan när jag började kombinera två av mina stora intressen; hälsosam mat och fotografering.  Efter ett tag kände jag att jag även ville visa lite mer av min vardag som blivande mamma och mina stora intressen för hälsa & wellness och hur man kan leva mer miljösnällt och i harmoni med naturen. Jag delar bland annat med sig av recept på hemmagjorda hudvårdsprodukter, glutenfria & nyttiga bakverk, miljövänliga tips och bilder från vackra Skandinavien. För mig ger bloggen verkligen utlopp för min kreativitet, passion och personlighet och jag hoppas det kommer fram i mina bilder.

 

Min livsfilosofi är förövrigt enkel. Det handlar om balans, kvalité och smarta val. Jag återgår ofta till det till det ursprungliga, där renhet och respekt för naturen står i fokus. Skandinavien symboliserar allt detta och det är här jag finner inspiration i den avskalade och vackra enkelheten.

Med min stora passion för hälsa, kost och träning vill jag även inspirera och hjälpa människor till ett mer hälsosamt och balanserat liv. Därför har ren mat, naturlig livsstil och personlig utveckling mycket fokus i bloggen. 2015 studerade jag till hälsocoach på högskolan i Skövde och mitt mål är att kunna hjälpa människor att samman verka det fysiska, psykiska och andliga för att skapa ett maximalt välmående.

 

Jag hoppas du kommer hitta massa inspiration här och få härliga glimtar från mitt liv med mina nära och kära. Välkommen!

 

Kontaktuppgifter:

Namn: Ann-Catrin Mattsson

Telefon:073-718 58 29 

Mail: scandinavian_wellness@outlook.com

Instagram: scandinavianwellness.nu

Facebook: https://www.facebook.com/scandinavianwellness/?ref=br_rs

 
Kategori: MER OM MIG, Mer om mig; Taggar: Hälsa, clean eating, food rec, glutenfree, organic, wellness;
Kommentera inlägget här: